štvrtok 20. júla 2017

Ďalší prehra. Ale proti Galatasarayu predviedla Jihlava výkon leta

"Proti tureckému majstrovi sme podali náš doteraz najlepší výkon v príprave," pochvaľoval si jihlavský tréner Luděk Klusáček. "Teší ma, že všetci hráči odviedli maximálny výkon a prezentovali sa statočnou a odvážnu hrou, čo bolo naším předzápasovým cieľom," dodal spokojne.

A radosť zo svojho výkonu mali aj samotní hráči. "V zápase proti Galatasarayu nemohol nikto očakávať, že budeme súpera prehrávať," pripustil obranca Jiří Krejčí. "Ich sila bola v tom, že mali tri šance a dali dva góly. Zatiaľ čo my sme mali tých náznakov a začínajúcim akcií ďaleko viac, ale nedokázali sme pridať druhú bránku. "

Obaja súperi bet365 sa stretli v odlišnej fáze prípravy.Kým Vysočinu pred štartom ligy čaká už len test s Táborská, Galatasaray ešte len začína.

"Síce nenastúpili v plnej zostave, ale hráči, ktorí boli na ihrisku, ukázali svoju kvalitu," všimol bet 365 si Krejčí. "Ich individuálna technická vyspelosť bola na vysokej úrovni. Prehra 1: 2 tak pre nás nie je žiadnou hanbou.To boli skôr tie predošlé výsledky, "pripomenul doterajšie nevydarenej zápasy.

Vysočina dostala šesť gólov od Slovana Bratislava (0: 6), pražskej Dukly (1: 6), štyri od pražskej Slavie (1: 4) a po piatich od Českých Budějovíc (4: 5) a Fürthe (1: 5).


"Každý ten zápas je ale potrebné brať z iného hľadiska, v každom sme sa nachádzali v trochu inej fáze prípravy," nechce situáciu zjednodušovať Krejčí. "N ie je to tak, že by som sa chcel nejako vyhovárať. Určite bola stretnutia, ktoré sme mali zvládnuť lepšie. bet365 mobil "

Jihlavské hráčov straší najmä dve porážky na perleťový pohára v Žirovnici, kedy nestačili ani na Juhočechov, ani na prvoligového nováčika zo Zlína (1: 2).

"V Žirovnici sme hrali proti tímom, ktoré by sme mali porážať.Alebo by sme s nimi určite nemali prehrávať, "má jasno Krejčí. "Naopak porážka 1: 5 od Fürthe je síce vysoká, ale súper mal diametrálne inú bet365 bonus kvalitu než Budějovice," má jasno.

Výsledok proti Galatasarayu je pre Jihlavu v každom prípade povzbudením. "Ja to tak určite vnímam," hovorí Krejčí. "Overili sme si, že ak hráme ako tím a ťaháme za jeden povraz, môžeme byť nepríjemní pre každého," dodáva.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára