štvrtok 20. júla 2017

Kubala a Hadrava nestačili v úvode ME na holandskej favoritov

Kým český pár sa na šampionát v Klagenfurte dostal až vďaka divokej karte, Nummerdor s Varenhorstem sú nasadenými jednotkami a štyri týždne po striebru MS v Haagu chcú vybojovať ďalšiu medailu. V prvom zápase je Česi veľa potrápili, napriek tomu Holanďania splnili úlohu favorita a pripísali si prvú výhru do skupiny A.

"Na jednu stranu sme radi, že sme s nimi hrali relatívne vyrovnane a donútili ich ísť do bet365 stavky tretieho setu .Nám to ukázalo, že sa dá hrať s každým a bet365 mobil môžeme to z tohoto pohľadu brať celkom pozitívne, hoci tam boli chyby ", povedal Kubala ČTK. "Teraz nás čakajú dva hrateľné páry, ktoré nebudú tak vysoko na bloku ako Varenhorst," doplnil.

Úvodná set zahájil Hadrava esom a po úplne vyrovnanom priebehu sadu zakončil pri druhom setbolu Kubala. "Oni si možno z pozície favoritov mysleli, že sa bet365 bonus to vyhrá samo, a my sme naopak hrali uvoľnene a vyrovnanú partiu. V koncovke sady sme po esu hadrák odskočili na rozdiel dvoch bodov a ten sme už udržali, "uviedol Kubala a pochvaľoval si tradične dobrú divácku kulisu v Klagenfurte. "Je tu veľa fanúšikov a atmosféra bola dobrá.Máme tu rodinných príslušníkov, bet 365 takže cítime tú podporu. "

Holanďania potom ale zlepšili útok, vytvorili si tlak a od stavu 13:12 získali kľúčový náskok. Rozhodujúce sada Kubala nevyšla, Holanďania sa na neho zamerali a starší z českej dvojice im chybami pomáhal.

"pritlačili nás serv isom, trápili sme sa na side outu a to bolo kľúčové. Po chybách viedli a to sa proti takémuto súperovi ťažko doháňa.


V dôležitých momentoch, kedy sa to lámalo, ukázali svoju silu, "povedal Kubala.

Vo štvrtok jediní slovenskí účastníci rakúskeho ME narazia na švajčiarsky pár Philip Gabathuler, Mirco Gerson, v piatok nastúpi proti Turkom Volkan Gögtepemu a Murat Giginogluovi.Do play off postúpia z každej skupiny tri dvojice. "Systém nám dáva veľkú šancu na postup, o ktorý sa chceme pobiť," doplnil Kubala.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára