utorok 11. apríla 2017

Justin Wilson, IndyCar vodiča, zomiera na zranenia hlavy z Pocono havárie

vodič IndyCar Justin Wilson zomrel na zranenia hlavy, bolo potvrdené.

Britský jazdec, ktorý bol 37, bol v kóme od utrpení zranenia hlavy, keď bol zasiahnutý veľký kus trosiek, ktorý odlomil auto v crash-naplnené závod v Pocono Raceway v nedeľu.

IndyCar to oznámil v pondelok večer na Indianapolis Motor Speedway. "Ide o pamiatkovo smutný deň pre IndyCar a motorizmus spoločenstvo ako celok," Mark Miles, generálny riaditeľ spoločnosti Hulman & amp; Čo sa rodič IndyCar a Indianapolis Motor Speedway, píše sa vo vyhlásení zaslali online.IndyCar Series (@IndyCar) vodič #INDYCAR Justin Wilson zomrel na následky zranení. #BadassWilson http://t.co/RzecwmzPgb pic.twitter. com/hMzwsnFswOAugust 25. 2015

"elita schopnosť Justin riadiť pretekárske vozidlo bol vyrovnaný jeho neochvejné láskavosť, charakteru a pokory, ktorá je čo ho jeden z najviac rešpektovaných členov výbehu.Ako vieme, závodné tipovanie na Betclic priemysel je jedna veľká rodina, a naše úsilie vpred bude zameraná na rallye po celom Justin rodiny, aby zabezpečili, že získať podporu, ktorú potrebujú v priebehu tohto neuveriteľne ťažkej dobe. "

Wilson, ktorý bol pôvodne zo Sheffieldu, v Anglicku, žil mimo Denveri v Longmont, Colorado. Bol zasiahnutý do hlavy počas nedeľných pretekov zo strany úlomku, ktorý ulomené vozidlo poháňané Sage Karam. Wilsonova voz stočil do vnútorných stien na trati a bol urýchlene prijaté vrtuľníkom do Allentown, Pennsylvania, nemocnice.Pracovníci Facebook Twitter Pinterest Záchranné vziať vodiča Justin Wilson čakajúcemu vrtuľníka po tom, čo bol zapojený do zrážky počas Pocono IndyCar 500 auto závod v nedeľu.Foto :. Mel Evans / AP

On je prežiť jeho manželkou, Julia a dve dcéry, vo veku sedem a päť

V rodinnom vyhlásení zverejnené na internetových stránkach Wilsona, jeho manželka, spolu so svojimi rodičmi, Keith a Lynne a jeho brat Stefan - i Indycar vodiča -. povedal, že bol "milujúci otec a oddaný manžel, rovnako ako vysoko konkurenčné pretekár"

Stefan Wilson neskôr tweeted, že jeho brat predtým požiadal, aby jeho orgány venovaný v prípade jeho death.Stefan Wilsona (@stef_wilson) nemožno ani začať popisovať stratu cítim práve teraz. Bol to môj brat, môj najlepší priateľ, môj vzor a učiteľ.Bol to majster 25. augusta 2015

Andretti Autosport, tím Wilson išli, povedal, že bol "hlboko zarmútený"

V vyhlásení, pretekársky tím povedal:!. " bol to hrozný pretekár, cenným členom tímu a rešpektovaný zástup cu do nášho športu. Kým Justin bol len časť nastúpiť Andretti po krátku dobu, to trvalo len chvíľu pre neho navždy stanú súčasťou rodiny Andretti.

"Jeho život a závodné kariéra je príbeh skupiny a vášne predčil nikto.Naše myšlienky a modlitby zostať s rodinou a fanúšikmi po celom svete Wilson "

Karam, ktorého vozidlo bol zapojený do smrteľnej nehody, tweeted svoje sympatie po správach zlomil neskoro v pondelok večer :. Sage Karam (@SageKaram) nemôžem nájsť správne slová na opis bolesti a sympatie cítim za Justinom a jeho rodinu.


#RIPJustinAugust 25. 2015

Pocono Raceway uviedol vo vyhlásení: "Je to s ťažkým srdcom sme sa vyjadriť svoju najhlbšiu sústrasť rodine Wilson. Justin bol talentovaný jazdec na trati a úžasný človek, aby sa okolo mimo neho. Naše myšlienky a modlitby smerujú k Justin rodinou, jeho priateľmi, svojimi fanúšikmi a každý na Andretti Autosport.Bude chýbať "

Ostatné vodiči Betclic-Získaj bonus práve teraz sa pripojil k pocty ako správy šíria, že Wilson neprežil nehodu. Juan Pablo Montoya (@jpmontoya) Tough deň v motoršporte dnes strácame ďalší skvelý človek a vodič. RIP Justin. Budete chýbať. Myšlienky a modlitby pre jeho familyAugust 25 2015Danica Patrick (@DanicaPatrick) Wow, to je smutný deň. @justin_wilson bol dobrý človek. Skvelý človek. Mal som tú česť ho poznať a modliť sa za jeho rodinu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára