štvrtok 13. apríla 2017

London odmietne šancu hostiť 2017 Tour de France Veľkú odchýliť

Šanca na ďalšie britskej Veľkej odísť na Tour de France po minuloročnej veľmi úspešnej návšteve Yorkshire zjavne nenaplnená po Londýne odmietol na poslednú chvíľu možnosť hostiť otváracej etapy pretekov v 2017.Team neba potvrdil podpis Michal Kwiatkowski pre 2016 obdobie Prečítajte si viac

Tour organizátor, Amaury Sport organizácie, povedal verejne po Yorkshire začať tým, že by sa vrátil do Británie, akonáhle to bude možné.Manchester a Edinburgh, okrem Londýna, bol tiež v ráme - škótsky kapitál čo uchádzať neúspešne v roku 2014 Veľké Départ za Unibet-Podrobnosti Yorkshir e - ale ASO zvolil Londýn, ktorý bol dejiskom prológu a otvorenie javiskové štart pretekov v roku 2007, čo bolo hodnotené ako jedna z najpozoruhodnejších prehliadka začína vždy.

"Aby bola zaistená hodnotu za peniaze, musíme urobiť ťažké rozhodnutia," Leon Daniels, výkonný riaditeľ povrchovej dopravy na transport for London, povedal pre BBC Sport. "Vždy sme hovorili, že návrat na Tour bola závislá na financovanie." Je zrejmé, že skôr ako zase do inej britskej mesto, Amaury Sport udelil začiatok pre 2017 do Nemecka.Nasledujúce tohtoročný štart v Holandsku v roku 2016 závod vracia do Francúzska, s Grand Départ v Manche departemente.

Vzhľadom k rozpočty sťahovacími, TfL zdá sa, že má studené nohy v priebehu Tour de France, ktorá je ďaleko viac nákladná, než tomu bolo v roku 2007, kedy Londýn platené £ 7m za túto výsadu.

Yorkshire Grand Départ užil £ 10m dotáciu od ústrednej vlády, ktorý spo� �iatku zdalo zdráha prispieť, ale našiel hotovosť po lobovania zo miestni politici vrátane vtedajšieho podpredsedu vlády Nick Clegg, poslanec za Sheffield Hallam, mesta, ktoré hostil druhej fázy úpravu.

celý rozpočet na tri dni pretekanie v Británii, a trojdňový nahromadenie, ktoré mu predchádzali, bol uvedený v 27 m £ s odhadovanou £ 102m boost do Yorkshire ekonomiky od návštevníkov výnosov.


orgán, ktorý bežal Yorkshire Veľkej odchýliť, vitajte v Yorkshire, úspešne predstavil dedičstvo udalosť tohto roku, ale bolo oznámené tento týždeň tak, že majú 1m nedostatok, čiastočne v dôsledku prekročenia výdavkov na merchandising na štart Tour.

Unibet-Klikni pre svoj bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára